Volledig assortiment

In het document hieronder een overzicht van alle planten die we aanbieden

Opgelet, niet alle planten zijn op dit moment op hun mooist of visueel aantrekkelijk voor verkoop, maar we kunnen ze natuurlijk wel leveren. Wilt u liever een overzicht van de "fotomodellen", dus de planten die nu mooi zijn of bloeien, klik dan in het menu hierboven op "heesters in bloei" of "bamboe & siergrassen" en kies de gewenste plant.

Documenten (PDF)

Om PDF-documenten te kunnen lezen, heeft u de Adobe® Acrobat® Reader nodig op uw computer. Deze kan u gratis downloaden van de website van Adobe: www.adobe.be

Rombouts in 't kort

Plantenkwekerij Rombouts is gespecialiseerd in heesters, bamboe en siergrassen. Wij leveren aan professionelen zoals plantenwinkels, tuincentra, tuinaanleggers en overheden – dus niet aan particulieren.

Doorheen de jaren is Tuinplanten Rombouts van een familiebedrijf gegroeid naar een modern uitgeruste onderneming. We kweken zowel in volle grond als in containers. Kwaliteit staat voorop en we zijn trots op de goede naam die kwekerij Rombouts in binnen- en buitenland opgebouwd hebben.

De meeste planten zijn het hele jaar door leverbaar - maar als u ze wenst te verkopen in uw winkel of tuincentrum, moeten ze natuurlijk op hun mooist zijn. Een selectie van planten die er nu aantrekkelijk uitzien, vindt u onder “heesters in bloei” en onder “bamboe & siergrassen”. Wekelijks actualiseren we dat overzichtje van onze “topmodellen”.