Hydrangea macr. 'Soeur Thérèse'

Hortensia, boerenhortensia

Veelvoorkomende sierheester met prachtige bolvormige witte bloemen. De uitbloei van de bloembollen is in de herfst erg decoratief, en geeft het gevoel dat deze hortensia erg lang bloeit. 
Bladverliezende heester. 
  • Potgrootte: 3L
  • 3/m²
  • Bloeitijd:  juni - okt

Rombouts in 't kort

Plantenkwekerij Rombouts is gespecialiseerd in heesters, bamboe en siergrassen. Wij leveren aan professionelen zoals plantenwinkels, tuincentra, tuinaanleggers en overheden – dus niet aan particulieren.

Doorheen de jaren is Tuinplanten Rombouts van een familiebedrijf gegroeid naar een modern uitgeruste onderneming. We kweken zowel in volle grond als in containers. Kwaliteit staat voorop en we zijn trots op de goede naam die kwekerij Rombouts in binnen- en buitenland opgebouwd hebben.

De meeste planten zijn het hele jaar door leverbaar - maar als u ze wenst te verkopen in uw winkel of tuincentrum, moeten ze natuurlijk op hun mooist zijn. Een selectie van planten die er nu aantrekkelijk uitzien, vindt u onder “heesters in bloei” en onder “bamboe & siergrassen”. Wekelijks actualiseren we dat overzichtje van onze “topmodellen”.