Ilex cren. 'Convexa'

Japanse hulst

De Ilex crenata "Convexa" is ook gekend onder de naam "Japanse hulst". Deze heester heeft donkergroene glanzende blaadjes die bolvormig zijn. Deze groenblijvende heester is bijzonder geschikt als buxusvervanger.
  • Potgrootte: 3L
  • 3/m²
  • Bloeitijd: mei - juni
We leveren aan groothandelsprijzen aan plantenwinkels, tuincentra, tuinaanleggers en overheden. Neem even contact op en vermeld de gewenste hoeveelheid.

Rombouts in 't kort

Plantenkwekerij Rombouts is gespecialiseerd in heesters, bamboe en siergrassen. Wij leveren aan professionelen zoals plantenwinkels, tuincentra, tuinaanleggers en overheden – dus niet aan particulieren.

Doorheen de jaren is Tuinplanten Rombouts van een familiebedrijf gegroeid naar een modern uitgeruste onderneming. We kweken zowel in volle grond als in containers. Kwaliteit staat voorop en we zijn trots op de goede naam die kwekerij Rombouts in binnen- en buitenland opgebouwd hebben.

De meeste planten zijn het hele jaar door leverbaar - maar als u ze wenst te verkopen in uw winkel of tuincentrum, moeten ze natuurlijk op hun mooist zijn. Een selectie van planten die er nu aantrekkelijk uitzien, vindt u onder “heesters in bloei” en onder “bamboe & siergrassen”. Wekelijks actualiseren we dat overzichtje van onze “topmodellen”.